Madeline De Stoffenmadam

My passion…

Een presentje… of 2

2 reacties

Bij een verjaardagsfeestje hoort uiteraard een presentje voor de genodigden, en de knikkerzakjes naar het voorbeeld van MiekK zijn daar ideaal voor!

Maar een week voor je op verlof vertrekt met dat idee komen, en dan alles (inclusief koffers pakken, werk afronden en huis in orde zetten) op 4 dagen tijd voor mekaar krijgen bleek een serieuze uitdaging! Maar kijk, de aanhouder wint, ondanks het onbegrip van de hubby die maar niet kon begrijpen waarom ik niet gewoon knikkerzakjes ging kopen! (dohh!)

Voor de jongens werd het de paddestoelen stof, enkele met rood geruite, andere met rood gestipte voering. De meisjes kregen een kleurijke groene versie met een even kleurijke rode voering.

SAM_0978 SAM_0979

En op elk zakje de eerste letter van de namen van de kindjes geflockt!

SAM_0980

En de avond voor vertrek, ruim na middernacht vond ik toch nog “een minuutje” om deze fantastische Japanse slingers te maken om het feest in Spanje wat meer “swung” te geven! Tip komt uit de Knippie van mei 2013 dacht ik.

Groot succes! 🙂

SAM_0998 SAM_0996

Advertenties

Auteur: Madeline De Stoffenmadam

Madeline = mijn 2 de naam * mama van mijn 4 hartekkes * Vrouw van een man uit de duizend * Druk Druk Druk * zou 48 uren in een dag willen * creatief * Naaien * Breien * haken * onrustige geest * prijst zich gelukkig met heel wat toffe vrienden en familie * gaat haar droom achterna en start in february 2014 met een stoffen en wol winkeltje!!

2 thoughts on “Een presentje… of 2

  1. Amai, goed gewerkt ! Leuke stofjes !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s