Madeline De Stoffenmadam

My passion…

Dat lelijk kleed!

11 reacties

Of hoe een mens zich al eens kan vergissen! 🙂

Onze workshops worden afgesteld op de vraag van onze klanten, dus regelmatig vragen wij… “wat zou jij graag eens onder begeleiding maken?” En een veel terugkomende kleed was de Little Black Dress uit de 2de editie van La Maison Victor! Eerlijk gezegd… niet onmiddellijk mijn favoriete jurk! Ik vond het eigenlijk echt een lelijk kleed!

Maar… klant is hier koning, en hoewel we nog wel geprobeerd hebben om iets anders aan te bieden hielden onze madammen voet bij stuk, het zou de Little Black Dress worden. Ik nam mijn goedkoopste stofke uit de rekken, ah ja, want dat kleed zou hier op de paspop hangen en verder zou ik het nooit dragen! Het werd een goedkoop, maar wel prettig dragend zwart poplin katoentje met een lichte stretch.

Ten eerste, ging hier meer tijd insteken dan verwacht, en dwaalden de gedachten af naar andere projectjes die veel leuker zouden zijn om te dragen. En ten tweede, als het af was en op de hanger hing was de goesting om het te passen ver te zoeken!

Ma bon, ne mens moet al eens iets tegen zijn goesting doen en wat toen gebeurde was… Totally not expected!

Dat kleed, die lelijke Little Black Dress zit als gegoten en is zoooo moooi als je het aan hebt! Het is er zo eentje dat “was in, was uit” gaat,  en waarschijnlijk tot op de draad gaat verslijten! Hoe een mens zich toch kan mispakken!

Je ziet de euforie op mijn gezicht! 🙂

little black dress

Gisteren zijn we gaan shoppen, voor de eerste keer sinds de opening van de winkel want tijd is schaars… heel schaars de laatste maanden. En aangezien de bovenstaande foto een nogal gemaakte “strike a pose” was kreeg mijnen hubby de opdracht om “nen deftige” foto te maken. Opdracht mislukt, de wind in Holland wilde niet mee! Of het lag aan mij… want aan het kleed ligt het hoedanook niet… dit is nu al mijn favoriete stuk uit mijn kleerkast! 🙂

The little Black Dress uit La Maison Victor… a must have! 🙂

dress

Stof: Madeline De Stoffenmadam

Patroon: Little Black Dress uit La Maison Victor

Advertenties

Auteur: Madeline De Stoffenmadam

Madeline = mijn 2 de naam * mama van mijn 4 hartekkes * Vrouw van een man uit de duizend * Druk Druk Druk * zou 48 uren in een dag willen * creatief * Naaien * Breien * haken * onrustige geest * prijst zich gelukkig met heel wat toffe vrienden en familie * gaat haar droom achterna en start in february 2014 met een stoffen en wol winkeltje!!

11 thoughts on “Dat lelijk kleed!

  1. Super mooi kleedje!

  2. Mooi hoor! Ik heb het kleedje ook zitten bekijken, en was ook niet meteen fan. Maar als jij zo tevreden bent, moet ik het misschien toch maar eens proberen… 😉

  3. Ohh super!! Wilde er ook al eens aan beginnen, is hij moelijk???

  4. Heb ook net La Maison Victor gekocht, lijkt me voorlopig nog allemaal chinees. Is het te doen voor een beginneling of best maken onder begeleiding 🙂

  5. Ik dacht hem ook te maken, maar uiteindelijk toch een ander patroon uitgeknipt en nu ben ik weer aan het twijfelen…

  6. goed om weten, zo op de foto was ik ook niet meteen overtuigd

  7. Pingback: Little black dress maar dan anders | Stofjes en Zoetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s